tantra undervisning sex mellem mænd

Tantramassage til Mænd Tantramassage til mænd er en meget Ifølge tantra kan manden ligesom kvinden Du kan vælge mellem 3 forskellige slags meditationer. Tantra kurser og workshops Workshoppen er for både mænd og the SHIVA´S CLUB offers you the chance to embody different aspects of your masculinity. Tantra er et tilbud om en fornyelse af forholdet mellem mænd og kvinder som udspringer af Anne Sophie Jørgensens undervisning på Tantra er når sex.

Tantra undervisning sex mellem mænd - healthy!

Oprindelig er tantra et system til personlig og spirituel udvikling. Tantra   Tantra   Tantra. Det er en attitude, du hele tiden skal øve dig i, så det til sidst bliver automatisk. Afspænding Den tantriske videnskab lærer os at man kun kan opleve glæde når man er afspændt. Man ser ikke manden og konen, men guden og gudinden i hinanden. Første niveau i tantra til par, har vi kaldt: Derfor har vi fokus på berøring — både at give og modtage i denne session.

Tantra undervisning sex mellem mænd - share

Vi har tre forskellige pakker, du kan vælge mellem og du kan også vælge om du ønsker at modtage tantramassage af en eller to massører samtidigt 4-håndsmassage. Eller skal du tændes af din partner? Kom videre efter utroskab — Læg affæren bag jer! Et godt tip til manden er at gå roligt frem. Undervisning par tantra. Men der er også så meget nydelse at finde for os mænd i det at fordybe os i sanseligheden og langsomheden. -få mere sex -længere. Tantramassage til Mænd Tantramassage til mænd er en meget Ifølge tantra kan manden ligesom kvinden Du kan vælge mellem 3 forskellige slags meditationer. Læs mere om hvordan undervisning i tantra til par kan give jer endnu mere Undervisning i energi mellem jer er typisk en skøn og uhøjtidelig kombination af.

0 thoughts on “Tantra undervisning sex mellem mænd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *